ADULT MINI

CHICKEN & RICE

Planet Pet Adult Mini Chicken & Rice

Een natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van kleine rassen. Omdat kleine hondenrassen meer energie verbruiken dan middelgrote tot grote hondenrassen, bevat deze voeding verhoogde eiwit- en vetgehaltes welke kleine honden voorzien in hun verhoogde energiebehoeften.

 

Tarweglutenvrij

40% kip voor een heerlijke smaak en hoge acceptatie. De formule is speciaal ontwikkeld om kleine honden te voorzien in hun nutritionele behoeften. De gemakkelijk verteerbare kip, prebiotica, antioxidanten en zalmolie ondersteunen een glanzende vacht en een sterk immuunsysteem. De kleine brok zorgt ervoor dat deze gemakkelijk gegeten kan worden door kleine honden. Daarnaast draagt de vorm van de brok bij aan de verwijdering van tandsteen.

De SUPERPREMIUM formules van Planet Pet zijn ontwikkeld met het welzijn van jouw hond in gedachten. Met heerlijke dierlijke eiwitbronnen welke goed verteerbaar zijn.

 

GLANZENDE HUID & VACHT

Met zalmolie en biotine ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht.

HOOG ENERGIEGEHALTE

Een formule die rijk is aan eiwitten en vetten.

STERKERE IMMUNITEIT

Bevat vitamine E en prebiotica welke bijdragen aan een gezond immuunsysteem.

 

GLANZENDE HUID & VACHT

Met zalmolie en biotine ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht.

 

HOOG ENERGIEGEHALTE

Een formule die rijk is aan eiwitten en vetten.

 

STERKERE IMMUNITEIT

Bevat vitamine E en prebiotica welke bijdragen aan een gezond immuunsysteem.

Samenstelling:

Kippen vleesmeel (25%), maïs, gedroogd kippenvlees (15%), rijst, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen, een bron van vitamine E), gedroogde appels, brouwers gist, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie, mannan-oligosacchariden (150 mg/kg), fructo-oligosacchariden (100 mg/kg), yucca schidigera extract (80 mg/kg).

Nutritionele toevoegingsmiddelen in 1 kg:

Vitamine A 18.000 IU, vitamine D3 1.800 IU, vitamine E 500 mg, E4 koper 18 mg, E8 organisch selenium 0,25 mg.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 28,0%, vetgehalte 17,0%, vochtgehalte 10,0%, ruwe as 6,0%, ruwe vezels 2,5%, calcium 1,3%, fosfor 0,9%.

Voedingswaarde: 4300 kcal / kg

 

verkrijgbaar in 800 g, 2 kg & 6 kg

Voedingsadvies:

Probeer zoveel mogelijk te zorgen voor een vast voerschema, dit draagt bij aan de gezondheid van jouw hond. Indien mogelijk, zorgen voor stabiele voorwaarden van het voeren (tijd en plaats), evenals een schaaltje met vers drinkwater. Wanneer je meer dan één hond hebt, zorg dan dat iedere hond zijn eigen voerbak heeft. Raadpleeg de voedingstabel op de verpakking om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te bepalen. De dagelijkse hoeveelheid is afhankelijk van de grootte, leeftijd, omgeving en activiteit van jouw hond. Overvoer je hond niet en zorg voor voldoende beweging om jouw hond in topconditie te houden.

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.