PLANET PET SOCIETY

 

Welkom bij Planet Pet Society!

 

De complete maaltijden van Planet Pet zijn ontwikkeld met het welzijn van honden en katten in gedachten. De hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd door de ISO 9001 en HACCP kwaliteitsmanagement systemen.

De dierlijke eiwitbronnen die gebruikt worden in Planet Pet zijn heerlijke kip, kalkoen en zalm. Zowel vlees als zalm zijn gemakkelijk verteerbare eiwitbronnen die aminozuren bevatten met de ideale basis voor een gezonde spiergroei en onderhoud. De rijst en maïs in de voeding zijn zorgvuldig gekookt waardoor deze gemakkelijk verteerbaar zijn. Daarnaast zijn rijst en maïs perfecte bronnen voor energie en voedingsvezels.

Alle complete honden- en kattenvoedingen zijn tarweglutenvrij. Dit komt doordat honden en katten een allergie kunnen hebben voor tarwegluten. In de hondenvoeding zijn alle granen vervangen door aardappels en gedroogde appels.

De complete maaltijden bevatten géén kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

 

Met de aankoop van Planet Pet diervoeding steun je het goede doel!

Planet Pet Society geeft om het welzijn van dieren wereldwijd. Om deze reden wordt er jaarlijks 1% van de winst gedoneerd aan een goed doel.

 

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.